Hypo Focus Paardenfotografie
Home Biografie Portfolio Info Prijzen Workshops Shop Contact

© 2004-2016 Hypo Focus. Alle rechten voorbehouden. Lees onze Algemene Voorwaarden.
Niets op deze website mag gebruikt of overgenomen worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Share on Facebook

Deel deze pagina:

Switch to English website

Home » Info » Commerciële reportages

Commerciële reportages


Als bedrijf heb je te maken met producten, diensten en alle marketing daar omheen.
Een fotoreportage van je dekhengst, productfoto’s van je luxe frontriemen, een reportage van je diensten, een impressie van je accommodatie, een zakelijk portret of foto’s voor de catalogus van je kledinglijn.

De voordelen van goede foto’s
Foto’s zijn een fantastische manier om de aandacht van de consument te grijpen en vast te houden. Dat kan net het verschil maken tussen een succesvolle verkoop of het verliezen van de consument aan je concurrent. Een consument koopt met zijn ogen. Iets dat er aantrekkelijk uit ziet in de brochure, verkoopt gemakkelijker.
Daar kun jij als ondernemer op inspelen door het plaatsen van prachtig foto materiaal op je website, visitekaartjes, brochures, catalogus en beurs materiaal.


Mogelijkheden

Voor iedere ondernemer zijn er mogelijkheden voor een commerciële reportage. Van de plaatselijke freelancer tot grote multinationals. Voor ieder type bedrijf zorg ik voor foto’s die passen binnen de stijl en het imago van het bedrijf. Het kan gaan om een kleine opdracht zoals het fotograferen van enkele producten tot grote, meerdaagse opdrachten op verschillende locaties met paarden, fotomodellen en styling. Indien gewenst kunnen paarden en modellen voor jouw project geregeld worden, zodat je zelf je tijd en aandacht kunt besteden aan waar jij het beste in bent: ondernemen.

Voor iedere reportage bespreken we je wensen, ideeën en het eindresultaat dat je voor ogen hebt. Samen kijken we hoe het beste resultaat behaald kan worden en wat de mogelijkheden zijn voor jouw budget.

Nieuwsgierig?

Wil je weten wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op om je wensen vrijblijvend te bespreken. Kom ook alvast kijken in mijn portfolio met commercieel werk.


Stockfoto’s

Niet alle campagnes vereisen een speciale fotoreportage.
In bepaalde gevallen zijn stockfoto’s (bestaande foto’s in mijn archief) ook een interessante oplossing.

Terug